دسته : حسابداری
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 425 KB
تعداد صفحات : 49
بازدیدها : 450
برچسبها : کنترل بودجه حسابداری بودجه ای
مبلغ : 9000 تومان
خرید این فایلاین پروژه در زمینه کنترل بودجه و آشنایی باحسابداری بودجه ای می باشد که در حجم 49 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار درس حسابداری دولتی رشته حسابداری مورد استفاده قرار گیرد.
بخشهای عمده این پروژه شامل موارد زیر می باشد:
تعریف بودجه
اجزای بودجه
تاریخچه بودجه در ایران
اصول بودجه
چهارده اصل بودجه
اصل سالانه بودن بودجه
اصل تقدم درآمد بر هزینه
اصل تعادل بودجه
اصل پیش بینی و تقدم
اصل وحدت بودجه
اصل تمرکز عایدات
اصل کاملیت یا جامعیت بودجه
اصل شاملیت یا تفصیل بودجه
اصل تخصص و عدم تخصیص بودجه
اصل انعطاف پذیری بودجه
اصل تحدیدی بودن بودجه
اصل تخمینی بودن در آمدها
اصل تنظیم بودجه بر مبنای عملیات
اصل تفکیک هزینه مستمر از غیر مستم
مراحل بودجه
مقایسه تصویب بودجه و سایر قوانین
مراحل تفضیلی اجرای بودجه
مراحل نظارت بر اجرای بودجه
طبقه بندی بودجه
طبقه بندی درآمدها
طبقه بندی هزینه ها
حسابداری بودجه ای
نحوه ثبت حسابهای بودجه ای
حساب اعتبارات مصوب
کسری و مازاد بودجه
نحوه ثبت تغیرات بودجه
تخصیص اعتبار
ثبت اعتبارات تخصیص یافته
بستن حسابهای بودجه ای
حسابداری بودجه ای در دستگاههای دولتی
بستن و انتقال و افتتاح حسابهای بودجه ای
گزارشهای بودجه ای
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی, املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.
کنترل بودجه و حسابداری بودجه ای دو ابزار مهم در مدیریت مالی هستند که به کمک آنها سازمان ها و افراد می توانند بودجه خود را مدیریت کرده و هدف های مالی خود را بهبود بخشند.
کنترل بودجه به معنای بررسی و نظارت بر عملکرد مالی سازمان یا فرد در راستای رسیدن به اهداف مالی تعیین شده است. این فرآیند شامل بررسی و تحلیل عملکرد مالی، ارزیابی عملکرد و مقایسه آن با بودجه تعیین شده، شناسایی علل اختلافات و اتخاذ تصمیمات مناسب برای کنترل هزینه ها و بهبود عملکرد مالی است.
حسابداری بودجه ای به معنای برنامه ریزی، طراحی و پیاده سازی بودجه است. در این فرآیند، هدف های مالی تعیین می شوند، درآمدها و هزینه ها برآورد می شوند و بودجه سالانه یا دوره مورد نظر تهیه می شود. سپس با پیگیری و نظارت مستمر بر اجرای بودجه، عملکرد مالی مورد انتظار را دنبال می کنند.
1. برنامه ریزی مالی: با تعیین بودجه، میزان درآمدها و هزینه ها در دوره زمانی مشخص قابل پیش بینی خواهد بود. این کمک می کند تا سازمان یا فرد برنامه ریزی مالی خود را بهبود بخشند و از منابع خود بهینه استفاده کنند.
2. کنترل هزینه ها: با نظارت و پیگیری مستمر بر عملکرد مالی و مقایسه آن با بودجه، می توان اختلافات را شناسایی کرده و اقدامات لازم برای کاهش هزینه ها انجام داد.
3. ارزیابی عملکرد: با مقایسه عملکرد واقعی با بودجه، می توان عملکرد سازمان یا فرد را ارزیابی کرده و اقدامات مناسبی برای بهبود عملکرد انجام داد.
4. تصمیم گیری های مالی: با تحلیل دقیق بودجه و عملکرد مالی، می توان تصمیمات مالی مهمی مانند سرمایه گذاری، سود تقسیمی، حذف یا اضافه کردن خطوط تولید و ... را انجام داد.
5. پیش بینی مالی: با تجزیه و تحلیل داده های مالی و استفاده از روش های پیش بینی، می توان به پیش بینی درآمدها و هزینه ها در آینده پرداخت و برنامه ریزی مناسبی را برای آینده داشت.
به طور کلی، کنترل بودجه و حسابداری بودجه ای به سازمان ها و افراد کمک می کند تا بودجه خود را مدیریت کرده، هزینه ها را کنترل کنند، عملکرد مالی را ارزیابی کنند و تصمیمات مالی مناسبی بگیرند.
خرید و دانلود آنی فایل